Nemzetközi foci sport

Földöntúli bravúrral mentette meg csapatát a góltól az Atlético kapusa

Oblak hatalmasat védett.

Az Atlético Madrid szombat este pazar gólokkal 2-0-ra lesimázta a Athletic Bilbao együttesét a spanyol La Liga 10. fordulójában. A találkozó egészen máshogyan is alakulhatott volna, ugyanis a Bilbao már a második percben közel állt a vezetés megszerzéséhez, ám a fővárosiak szlovén kapusa, Jan Oblak óriási bravúrral mentette meg csapatát a bekapott góltól. Oblak egy szöglet utáni fejesnél tornászott hatalmasat a levegőben és szedte ki a labdát a felső sarokból. Íme:

Hat perc alatt bukott el a magyar U17-es válogatott a vb-nyitányon
Hiába vezetett kétszer is a csapat, Nigéria a 79. és a 85. perc között három gólt szerzett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!