Nemzetközi foci

PSG, Inter, Real: topjátékosok sora dőlt ki a válogatott meccseken

Neymar, Sánchez, Bale és Modric is sérülten térhet vissza klubcsapatához.

Mind Brazília, mind Chile barátságos meccset játszott a válogatott szünet alatt, azonban egyik válogatottat sem kerülte el a sérülés: a braziloknál Neymart kellett lecserélni már a 12. percben a Nigéria elleni 1-1 alkalmával, míg Chile színeiben Alexis Sánchez ugyan a 88. percig pályán volt a Kolumbia elleni 0-0 során, azonban a BeINSports beszámolója szerint ő is megsérült.

A Paris Saint-Germaint erősítő Neymar combsérülést szenvedett, míg az olasz Internazionaléhoz visszatérő Sánchez a beszámolók szerint a bokáját fájlalta – az első hírek kéthónapos kihagyásról szólnak vele kapcsolatban.

Bajban lehet az amúgy is sérülések miatt tizedelt Real Madrid is. Wales és Horvátország egymás ellen játszott a magyar válogatottat is soraiban tudó Európa-bajnoki selejtezős csoportban, és mindkét oldalról érkeztek hírek sérült játékosról. A walesieknék Gareth Bale végig a pályán volt, de állítólag vádlisérüléssel fejezte be a meccset. Megsérült Luka Modric is, akit nem sokkal a vége előtt le is cseréltek a horvátok.

Kiemelt kép: Geoff Caddick/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik