Nemzetközi foci sport

Egymilliárdos sportkocsiban menőzik az Arsenal klasszisa

Aubameyang megvillantotta új Ferrariját.

Elképesztő sportkocsival jelent meg London utcáin a szeptember hónap legjobb Premier League-játékosának választott Pierre-Emerick Aubameyang. Az Arsenal gaboni gólvágójáról köztudott, hogy gyűjti a luxusautókat, de az új szerzeménye mindent visz: a szivárványkróm Ferrari LaFerrari típusú gép állítólag 3 millió fontba, azaz mintegy 1,1 milliárd forintba került és nem kis feltűnést keltett, amikor kihozta a garázsból és az angol fővárosban villogott vele. A méregdrága szörnyeteg rendszáma is személyre szabott, a focista nevének kezdőbetűiből és mezszámából áll. Íme:

Ronaldo varázslatos emelése is kellett a portugálok sikeréhez
Ukrajna ugyancsak nyert, és szinte biztosan kijutott az Eb-re.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!