Nemzetközi foci

Gareth Bale-t nem zökkentik ki a Real Madriddal kapcsolatos pletykák

Gareth Bale jövője állandó vitatéma a médiában. Nyáron úgy tűnt, lepasszolja a Real Madrid egy kínai klubnak és pont kerül az ügy végére, aztán mégis maradt a spanyoloknál. Zinedine Zidane-nál hét bajnokin jutott szóhoz, ezeken két gólt is lőtt, de éjjel-nappal arról olvasni, hogy éppen megy, vagy marad a walesi szélső.

Ilyen problémája viszont nincs a válogatott esetében, mivel nem kérdés, hogy a walesi csapat tagja, sőt kapitánya és Ryan Giggs edző számít is rá. Adódott viszont a kérdés, nem haragszik-e Bale az állandó spekulálások és kritikák miatt?

Játék közben rengeteg érzelem dúl benned és persze ezek közt van a harag is, de mindig arra összpontosítok, hogy a legjobbamat nyújtsam és megpróbáljam a lehető legjobban élvezni a játékot. Az már mindegy, hogy Madridban, vagy itt a válogatottban, csak a pályán legyek. Imádok a walesi válogatottal edzeni, segít feltöltődni. Újra azok közé akarunk tartozni, akik esélyesek a kijutásra, ehhez pedig nagyon fontos a következő meccsünk

– idézi a BBC a walesi támadót.

Miközben a magyar válogatott Horvátországban lép pályára csütörtökön, Szlovákia Walest fogadja. Mindkét mérkőzés 20:45-kor kezdődik.

Kiemelt kép: Athena Pictures/Getty Images

Olvasói sztorik