Nemzetközi foci

A Kajrat és Eppel is szárnyal, újabb duplát jegyzett a kazah ligában

Már 16 találatnál jár, második a góllövőlistán.

A kazah élvonal 29. fordulójában 1-0-s vezetésről kapott ki 2-1-re a Hidi Patrikot végig a soraiban tudó Irtisz Pavlodar a Zsetiszu vendégeként. A hazaiak a 88. percben szerezték a győztes gólt. Az ismét duplázó Eppel Márton immár 16 bajnoki találatnál jár a bajnokságban – a Kajrat Almati támadója az Aktöbe kapuját vette be a meccs hatodik percében, amivel már 2-0-ra vezettek a hazaiak. A második félidőben további négy gólt szerzett a Kajrat, amely így 6-0-ra nyert – az újabb, 69. percben esett Eppel-gól mellett a többi között Aderinsola Eseola is eredményes volt, aki már 18 találatot jegyezve vezeti a góllövőlistát.

Eppel első gólja

Eppel második gólja

A dél-koreai másodosztályban csereként kapott lehetőséget Novothny Soma, a Buszan magyar légiósa. A támadó 2-0-s vezetésnél a 69. percben állt be a Szuwon elleni bajnokin, ezt követően már nem változott az eredmény.

Csoboth Kevinnek nem jutott szerep a Benfica tartalékcsapatában, mely 1-0-ra kapott ki az Academicától a portugál másodosztály nyolcadik fordulójában – honfitársunk a kispadon kapott helyet.

Olvasói sztorik