Nemzetközi foci

Zsóri elindult, szerinte Messi lesz az ellenfele a hétfő esti FIFA-gálán

Juan Fernando Quintero gólja van még versenyben a Puskás-díjért.

Az átigazolási időszak végén szerződtette a Mol Fehérvár FC a Debreceni VSC-től Zsóri Dánielt. A 18 esztendős támadót korábban a Ferencváros elleni NB I-es debütálása alkalmával szerzett győztes ollózós góljával jelölték az idei FIFA Puskás-díj 10 esélyese közé, majd a legjobb háromba is bekerült a kolumbiai Juan Fernando Quintero, valamint Lionel Messi góljai mellé – emlékeztet a székesfehérváriak honlapja.

A szlovákok stadionját is bezáratta egy meccsre az UEFA
A mieink elleni Európa-bajnoki selejtezőn történtek miatt a riválist is megbüntették.

A díjat hétfő este, a milánói Scalában rendezett FIFA-gálán – több más elismerés mellett – adják át, akkor derül majd ki, hogy ki végzett az első helyen a FIFA-legendák szakértői bizottságának döntése alapján.

Zsóri hétfő reggel indult útnak, előtte azonban rövid sajtótájékoztatón vett részt – Szöllősi György, a Magyar Sportújságíró Szövetség elnöke és a Nemzeti Sport főszerkesztője, valamint Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője mellett – a Liszt Ferenc Repülőtér szomszédságában lévő Airport Hotelben.

Az MTI teszi hozzá, hogy kérdésre válaszolva a fiatal futballista is úgy vélekedett, hogy bár mindhárom versenyben maradt gól nagyon szép, Messié és az övé közül kerülhet ki a győztes.

Még most sem tudom felfogni, hogy azokkal a játékosokkal lehetek együtt, akikről kiskoromban néztem a videókat és akiktől eltanultam a cseleket vagy akár ezt a mozdulatot is

– folytatta.

Kiemelt kép: molfehervarfc.hu

Olvasói sztorik