Nemzetközi foci sport

Hosszabbított a Chelsea fiatal csillaga

A 18 éves válogatott szélső öt évre írt alá.

A Chelsea hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbított fiatal csillagával, Callum Hudson-Odoi-jal. A 18 éves saját nevelésű játékos ötéves, 2024-ig szóló kontraktust írt alá a londoni klubbal.

Dibusz: A bírónak meg kellett volna állítani a játékot a spanyol gól előtt
Blazic a földön feküdt, reklamált is erősen a kapus, hogy a bíró miért nem nézte meg, mi van a Fradi-játékossal.

A jelenleg sérülésből lábadozó szélső az előző szezonban robbant be a Chelsea-be, 29 tétmérkőzésen  6 gólt és 7 gólpasszt jegyzett, ő lett a Chelsea történetének legfiatalabb játékosa, aki pályára lépett a felnőtt angol válogatottban. A háromoroszlánosok mezét már kétszer ölthette magára.

Nyolcéves korom óta vagyok a Chelsea játékosa, ez a tökéletes klub számomra

– nyilatkozta a mindössze 18 esztendős támadó.

A fiatal játékost az előző szezonban több nagy egyesület is szerette volna megszerezni, a legélénkebben a Bayern München érdeklődött, amely 40 millió euró körüli összeget sem sajnált volna érte.

Kiemelt kép: www.chelseafc.com

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!