Nemzetközi foci sport

Balhé az Internél: szét kellett választani az öltözőben egymásnak eső játékosokat

Sánchez lépett közbe, amikor Lukaku és Brozovic összeszólalkozott.

A La Gazetta dello Sport beszámolója szerint kisebb balhé alakult ki az Inter öltözőjében a Slavia Praha elleni BL-meccs után. Az 1-1-es döntetlent követően frusztráltak voltak a játékosok, az egymásnak eső Romelu Lukakut és Marcelo Brozovicot Alexis Sánchez választotta szét.

Dibusz: A bírónak meg kellett volna állítani a játékot a spanyol gól előtt
Blazic a földön feküdt, reklamált is erősen a kapus, hogy a bíró miért nem nézte meg, mi van a Fradi-játékossal.

A beszélgetés állítólag nyugodt körülmények között indult: Lukaku szóvá tette, hogy a csapat nem tartotta be Antonio Conte vezetőedző taktikai utasításait, valamint arra panaszkodott, hogy Brozovic sok labdát eladott. Brozovic válaszul egy kihagyott helyzetet kért számon Lukakun, majd szó szót követett, az egymásnak eső két focistát pedig Sánchez, illetve Samir Handanovic választotta szét.

Kiemelt kép: Marco BERTORELLO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!