Nemzetközi foci

Neymar havonta milliókat fizet barátainak, akik vele is élnek

A három jó barát segít a focistának a mindennapokban.

Nem titok, hogy a PSG brazil szupersztárja, Neymar hatalmas luxusban él, több villa és magánhelikopter is található a tulajdonában. A 27 éves klasszis azonban nem egyedül élvezi a mindennapokat, párizsi rezidenciáján együtt él vele három közeli barátja, akik havonta fizetést is kapnak, hogy folyamatosan a focista rendelkezésére álljanak – írja a The Sun.

Tizenöt éve nem volt olyan csatár a BL-ben, mint a Salzburg tinédzsere
Szoboszlai Dominik csapattársa őrületes szezont fut és a Bajnokok Ligájára is rárúgta az ajtót. A norvég játékosról egyszer már lemondtak, de fogta magát és más úton jutott el az európai topfutballig. De ki is Erling Braut Håland?

Neymar havonta 10 ezer font körüli összeget, azaz több, mint három millió forintot fizet barátainak, akiknek egyébként sincs gondjuk semmire. Feladatuk, hogy Neymar közelében legyenek, segítsenek kezelni a sztárra nehezedő nyomást. Igazán megéri Neymar barátjának lenni, hiszen a fizetség mellett ott lehetnek a luxusnyaralásokon és a partykon is, ahol celebek, szupermodellek társaságát is élvezhetik.

Mindhárom barátnak külön szerepe van a csapatban: Gil Cebola a játékos személyes fotósa, Jota Amancio a személyes tanácsadója, akiben Neymar a legjobban bízik és legközelebb áll hozzá, Carlos Henrique pedig a pályán kívüli reklám és marketingügyeket intézi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

My g… Good luck in this New season! You got this !!! @neymarjr

Gilmar (@gilcebola) által megosztott bejegyzés, Szept 13., 2019, időpont: 6:50 (PDT időzóna szerint)

Olvasói sztorik