Nemzetközi foci bajnokok ligája

Messi elvesztette kedvenc játszótársát

Döntetlennel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét a Barcelona, amely nem lehet szomorú az eredmény miatt, mivel a Borussia Dortmund büntetőt rontott és lőtt egy zúgó kapufát is.

Valverde is egyetértett: Messi beállása után a Dortmund pörgött fel
Egy-egy ponttal lett gazdagabb a Barcelona és a Dortmund a Bajnokok Ligája halálcsoportjában. Az edzők elemezték a látottakat.

Annak viszont nem örülhetnek a Barcánál, hogy az első félidőben le kellett cserélni a spanyol válogatott balhátvédet, Jordi Albát. Azt már a sérülés után látni lehetett, hogy a combját fájlalja a védő, aki az izomsérülés miatt két hét kihagyásra kényszerül, legalábbis a spanyol sportújságíró, Alfredo Martínez ezt kürtölte világgá a Twitteren.

Alba eddig mind a négy bajnokit végigjátszotta, és a Betis elleni 5-2-es győzelem alkalmával gólt is szerzett.

A sérüléséből éppen a Dortmund ellen visszatérő Lionel Messi minden bizonnyal szomorú Alba sérülése miatt, mivel kettőjük játékkapcsolata rengeteg gólt fialt már a Barcának.

A 70-szeres válogatott balhátvéd sérülése megnyithatja az utat a nyáron a Betistől igazolt Junior Firpo előtt, akinek eddig mindössze kilenc játékpercnyi lehetőség jutott az idényben.

Szabálytalan volt a Barca-kapus, amikor kivédte a tizenegyest?
Ter Stegen elhagyta a gólvonalat, nem is kicsit.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik