Nemzetközi foci sport

A Barcelona máris új szerződést kínál Ansu Fatinak

Magához láncolná csodatinijét a katalán klub.

Üstökösként robbant be a Barcelona csapatába a mindössze 16 esztendős Ansu Fati, aki eddigi három tétmérkőzésén 2 góllal és 1 gólpasszal hívta fel magára a figyelmet, valamint több rekordot is megdöntött. A Club de la Mitjanit katalán rádió értesülései alapján a Barca nem is tétlenkedik és máris egy új szerződéssel láncolná magához a szupertehetséget.

BL: Reus azt akarja, hogy Messi játsszon a Dortmund ellen
A csapatkapitány bátor játékot vár a Barcelona ellen.

A csodatini jelenlegi kontraktusa 2022-ig érvényes, amelyet a Barcelona 2024-ig szeretne meghosszabbítani. Ha Ansu Fati aláírja új kontraktusát, akkor természetesen a fizetése is megemelkedne, bónuszokkal akár 700 ezer eurót is zsebre tehet, mindezt 16 évesen.

A csodatini, aki miatt minden barcelonai elfelejti Neymart
Valamit tudnia kell annak a játékosnak, aki mindössze három meccset játszott még csak a spanyol bajnokságban, még csak egyszer volt kezdő, mégis róla

Kiemelt kép: PAU BARRENA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!