Nemzetközi foci sport

Piros lappal zárult Víctor Valdés edző első meccse a Barcában

Szép bemutatkozás.

Kocsisokat megszégyenítő módon káromkodott a Barcelona U19-es együttesét átvevő Víctor Valdés, aki nem is úszta meg a kiállítás. A korábbi kapus tehát nem ülhetett a kispadon az első barcelonai meccsén, melyet egyébként 1–0-ra megnyert a csapata a Girona ellen.

Valdés sorsát néhány „b*szd meg!” és  „menj a pokolba!” bekiabálás pecsételte meg, ami még akkor is elítélendő, ha a 37 esztendős szakvezető állítása szerint a játékosai egészségét féltette.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!