Nemzetközi foci sport

A spanyolok gőzerővel dolgoznak Ansu Fati honosításán

Már az U17-es világbajnokságon is bevetnék a csodagyereket.

Ansu Fati mindenkit elvarázsolt, és nem csak Barcelonában. A Valencia ellen parádézó csodatini 16 évesen és 318 naposan lett rekorder a spanyol élvonalban: ilyen fiatalon egy meccsen még senki sem jegyzett találatot és gólpasszt.

Még szép, hogy a spanyol válogatott is lecsapna a Bissau-Guineában született csillagra. A Marca című lap a Movistar + csatornára hivatkozva írja, hogy Robert Moreno szövetségi kapitány elismerte, a szövetség illetékesei dolgoznak a Barca-játékos honosításán.

Ansu Fati hatévesen került Spanyolországba, 2012 óta szerepel a Barcelona akadémiáján, a családja is az ibériai országban él, így aligha lesz akadálya annak, hogy bemutatkozzon a spanyol korosztályos válogatottban. A hírek szerint nem kizárt, hogy az októberi U17-es világbajnokságon számíthat rá Spanyolország.

Kiemelt kép: PAU BARRENA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!