Nemzetközi foci bajnokok ligája

Csapatnyi világsztár kihagyja a PSG–Real Madrid BL-meccset

Mindkét oldalon rengeteg a sérült és eltiltott.

A keddi Borussia Dortmund–Barcelona és a szerdai Paris Saint-Germain–Real Madrid ütközet is ígéretesen hangzik a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. Bizonyosan jól fogunk szórakozni, még akkor is, ha az utóbbi összecsapást csapatnyi klasszis kénytelen kihagyni.

Párizsi oldalon Neymar eltiltás miatt nem lehet a pályán. A Strasbourg elleni bajnokin győztes góllal visszatérő brazil támadó még márciusban volt szörnyen meggondolatlan: a Manchester United elleni párharc után a játékvezetőket inzultálta, meglehetősen kemény stílusban. A PSG hiába fellebbezett, az UEFA fenntartotta a támadó három mérkőzésre szóló eltiltását a Bajnokok Ligájában. Kylian Mbappé combsérülés miatt nem bevethető, és erősen kérdéses Edinson Cavani, valamint Julian Draxler játéka is.

A Realt irányító Zinédine Zidane sincs könnyű helyzetben. Sergio Ramos vádlisérülést szenvedett a Levante ellen, ám amúgy is eltiltott, mint ahogy Marco Asensio, Isco, Luka Modric és Brahim Díaz sem nem léphet pályára szerdán.

Kiemelt kép: Julien Mattia/NurPhoto via Getty Images

Olvasói sztorik