Nemzetközi foci

Kirámolták a Barca-sztár széfjét, amíg ő meccsen volt

Ezúttal Samuel Umtiti járt pórul a katalán játékosok közül.

Már beszámoltunk róla, hogy Samuel Umtiti, a Barcelona világbajnok védője hosszabb időre kidőlt: megrepedt a lábközépcsontja, öt-hat hétig lesz harcképtelen. Ennek ellenére természetesen ott volt csapata legutóbbi bajnokiján, amelyen 5-2-re verték meg a Valenciát, ám csak a lelátón ült civilben.

Lottóötös a Barcának a tizenhat éves csodatini
Rekord a LaLigában Ansu Fati találata és gólpassza.

Amikor pedig hazaért, kellemetlen meglepetés várta: tolvajok rámolták ki az otthonát. 

A Sport beszámolója szerint feltörték és kipakolták a házban található széf teljes tartalmát. Négy elkövetőről tudnak, akik arcukat eltakarva törték fel az ajtót, így jutottak be az ingatlanba.

Úgy tűnik, a sorozatos betöréseknek nem véletlenül esett áldozatul ezúttal Umtiti, hiszen jelenlegi és egykori csapattársai közül Gerard Piquével, Philippe Coutinhóval, Arthurral, Jordi Albával és Kevin-Prince Boatenggel is hasonló esett meg korábban.

A Sport szerint kifejezetten Barca-játékosokra specializálódtak a tolvajok, akik a meccsek idején dolgoznak, és pontosan tudják, hol laknak a labdarúgók. Az is előfordul, hgy a rokonok otthon vannak: egy betörés során Arthur testvérét fenyegették meg az elkövetők, míg Jordi Alba el is költözött a családja védelmében.


Kiemelt kép: FRANCK FIFE / AFP

Olvasói sztorik