Nemzetközi foci sport

Hihetetlen mesterhármas: egy szabadrúgást és két szögletet tekert a kapuba

Joe Jacobson egyik gólját nem neki írták jóvá, de így sem kell szomorkodnia.

Az angol harmadosztály (League One) legutóbbi fordulójában a Wycombe 3-1-re verte odahaza a Lincolnt. A hazaiak vezető találatát Joe Jacobson szerezte szabadrúgásból, majd ugyanő tekert a rövid sarokba egy szögletet is – utóbbi találat végül öngólként került be a jegyzőkönyvbe.

Jacobson nagyon elemében volt, a harmadik gól is az övé lett: szintén egy szögletet rúgott közvetlenül a kapuba a második félidőben:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!