Nemzetközi foci

Keményen beszólt Solskjaernak az MU sztárja

Nemanja Matics szerint az edző hibája lesz, ha a csapat nem harcol a bajnoki címért.

A Manchester United szerb válogatott középpályása, Nemanja Matics az elmúlt két idényben kiszoríthatatlan volt az MU kezdőcsapatából, de a most futó idényben Ole Gunnar Solskjaer még egyszer sem nevezte a kezdőbe, a norvég szakember a fiatal Scott McTominayt tette meg Pogba párjává. A 31 éves klasszis úgy érzi, hogy edzője hibát követ el, és csakis az ő felelőssége, hogy a csapat nem tud beleszólni a bajnoki címért zajló küzdelembe.

Messi januártól más csapatokkal is tárgyalhat
Lapértesülések szerint egy elég megengedő kitétel is bekerült a klasszis szerződésébe, ami miatt most fájhat a Barca-vezetők feje.

Az edzőnek olyan csapatot kell összeraknia, amely a bajnoki címért harcol, és ha ez nem jön össze, az az ő felelőssége. Régóta a labdarúgásban vagyok, az elmúlt tíz évben majdnem az összes mérkőzésen pályára léptem az összes klubomnál. Ha én játszok, akkor másnak kell a padra ülnie és elfogadni a döntést, ahogy most én teszem. Az első két-három meccsen nélkülem képzelte el a kezdőt, de továbbra is keményen dolgozok. Tisztelem a döntését, most rajtam áll, hogy megmutassam, tévedett és visszarakjon oda, ahova tartozom. Nincs köztünk probléma, mondtam neki, hogy nem értek egyet, de az ő döntése, hogy állítja fel a csapatot.

idézi a Sky Matics szavait.

 

Kiemelt kép: Roslan RAHMAN / AFP

Olvasói sztorik