Nemzetközi foci sport

Újabb MU-sztár igazolt Olaszországba

Az AS Roma kölcsönvette Chris Smallingot.

Az AS Roma hivatalosan is bejelentette, hogy egy évre kölcsönvette a Manchester United belső védőjét, Chris Smallingot. Az olasz klub 3 millió eurót fizet az MU-nak a 31-szeres angol válogatott hátvéd kölcsönvételéért. 

Piqué nekiment a bírónak: „Nem tudom levágni a karomat”
A Barcelona védője szerint jogtalan büntetőt ítéltek ellenük.

A 29 éves játékos kilenc éve a Fulhamtől szerződött az Old Traffordra, ahol kétszer megnyerte az angol bajnoki címet, évekig alapembernek számított, viselhette többször a csapatkapitányi karszalagot is. Ole Gunnar Solskjaer azonban a Lindelöf-Maguire belső védő páros mellett tette le a voksát, így nem tudott rendszeres játéklehetőséget ígérni Smallingnak, aki a távozás mellett döntött.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!