Nemzetközi foci sport

Törökországba igazolt az Arsenal középpályása

Az egyiptomi Mohamed en-Neni kölcsönben került a Besiktashoz.

Az Arsenal egyiptomi válogatott középpályása, Mohamed en-Neni egy évre kölcsönben a török Besiktas együtteséhez igazolt – adta hírül mindkét klub hivatalos honlapja. 

Bombagólt vágott a Manchester United nyári szerzeménye
Daniel James hamar belophatja magát a szurkolók szívébe.

A 27 éves játékos 2016-ban a svájci Baseltől szerződött az “ágyúsokhoz” 12.5 millió euróért, de az elmúlt években nem tudott alapemberré válni, az előző idényben csupán nyolc bajnoki és hét Európa Liga-mérkőzésen lépett pályára.

Kiemelt kép: Besiktas Twitter

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!