Nemzetközi foci sport

Csereként állt be, hét perc múlva gólt lőtt Szoboszlai Dominik

Ez volt az első találata a bajnoki szezonban.

Már beszámoltunk róla, hogy erős napja van a magyar légiósoknak: Novothny Soma mesterhármast lőtt Dél-Koreában, de Kazahsztánban Eppel Márton és Hidi Patrik is eredményes volt.

Novothny szenzációs meccse: mesterhármas 22 perc alatt
Légiósaink közül Eppel Márton is eredményes volt.

Folytatta a jó sorozatot az osztrák élvonalban szereplő, egyébként BL-csoportkörös Red Bull Salzburg játékosa, Szoboszlai Dominik is. A még mindig csak 18 éves támadó középpályás a 64. percben, 4-1-es vezetésnél állt be a Tirol otthonában rendezett bajnokin, majd a hét perccel később, büntetőből kialakította az 5-1-es végeredményt.

Szoboszlainak hatodik meccsén egy volt az első gólja a bajnoki szezonban. A Salzburg hibátlan mérleggel, 18 ponttal vezeti a táblázatot.

via GIPHY

Kiemelt kép: David Geieregger / SEPA.Media / Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!