Nemzetközi foci sport

Novothny szenzációs meccse: mesterhármas 22 perc alatt

Légiósaink közül Eppel Márton is eredményes volt.

Legjobb meccsét játszotta dél-koreai csapatában Novothny Soma: a másodosztályú Busan IPark magyar támadója mesterhármast szerzett a Seoul E-Land FC ellen.

Ráadásul Novothny klasszikus mesterhármast ért el, hiszen a 14. és a 36. perc között 3-0-s vezetéshez juttatta csapatát. 

Más kérdés, hogy a vége 3-3 lett, így a győzelemnek nem örülhetett. A magyar támadó csapata második a tabellán, ahogyan ő is második a góllövőlistán 12 találatával.

Egy másik magyar légiós is eredményes volt: a kazah élvonalban a Kajrat Almati úgy nyert 4-0-ra a Sahtyor Karagandi vendégeként, hogy a vezetést a második percben Eppel Márton szerezte meg.

A szintén Kazahsztánban játszó Hidi Patrik is eredményes volt: a Jertisz Pavlodar 3-0-ra győzött az Atirau vendégeként, a meccset végigjátszó Hidi a 94. percben állította be a végeredményt.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!