Nemzetközi foci

Ronaldo Messiről: Még nem vacsoráztunk együtt, de remélem fogunk

Cristiano Ronaldónak és Lionel Messinek akkor is sikerül ellopnia a show-t, amikor alapvetően nem ők lennének a főszerepben. Az UEFA-gálán, melyen kisorsolták a Bajnokok Ligája csoportjait és a szezon legjobbjának választották Virgil van Dijkot, a két klasszis is bekerült a legjobb három közé, így az esemény háziasszonya kettejüket is bombázta pár kérdéssel – jóval hosszabban, mint a hollandot egyébként.

Különösen Ronaldo nyilatkozata volt szimpatikus, aki miután arról beszélt, hogy nagy váltás volt az életében, hogy a Real Madridot maga mögött hagyva a Juventusba szerződött a Messivel való kapcsolatáról kezdett beszélni.

Őrület, 15 éve mi uraljuk a színpadot, ő meg én. Nem hiszem, hogy ez valaha megtörtént volna. Nem egyszerű, de jó kapcsolatban vagyunk. Még sosem ültünk le vacsorázni, de remélem, hogy a jövőben ez is megtörténik

– mondta a portugál, aki hozzátette, hiányzik neki Spanyolország, ahol Messivel folyamatosan sarkallták egymást a minél jobb teljesítményre.

Azért is csaptak le kettejükre, mert ahogy azt a műsorvezetőnő megjegyezte, rég ültek így egymás mellett és most kifejezetten sokat beszélgettek egymással. Ebből is látszik, hogy talán kissé túlgondolja a világ kettejük rivalizálását, mert látszik, hogy mennyire tiszteli egymást a két futballista.

Olvasói sztorik