Nemzetközi foci sport

Ha már csókkal ünnepled a gólod, várd meg, hogy a bíró megadja

A korábban a BL-selejtezőben a Ferencváros által elbúcsúztatott Ludogorec a magyar klubhoz hasonlóan még versenyben van az EL-főtábláért, ehhez a szlovén Maribor otthonában kellene elérnie legalább egy 1-1-es döntetlent, mert akkor idegenben szerzett góllal már jobban állna.

A Ludogorec a visszavágó előtt a bolgár bajnokságban a Szlavia Szófia ellen játszotta a főpróbát, amely 0-0-val zárult.

Pedig a Ludogorec brazil játékosa, Wanderson azt hitte, ő szerezte a győztes gólt, amikor egy beadás után közelről bepofozta a labdát, ki is rohant ünneplés gyanánt ahhoz a szektorhoz, ahol a párja tartózkodott, aki egy csókkal jutalmazta a gólért.

Csakhogy a bíró lesállás miatt nem adta meg a gólt – a visszajátszás alapján amúgy nem volt igaza -, és a játék már rég folytatódott, amikor Wanderson még mindig a csókkal és az ünnepléssel volt elfoglalva.

Kiemelt kép: Twitter

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!