Nemzetközi foci

Alexis Sánchez hamarosan aláírhat az Interhez

A chilei támadó kölcsönben kerül a milánóiakhoz.

Az átigazolási hírekben mindig jól értesült olasz újságíró, Gianluca Di Marzio beszámolója szerint a Manchester United chilei klasszisa, Alexis Sánchez hamarosan az Inter játékosa lehet. 

Alulértékelt futballisten vagy túlsztárolt primadonna a Bayern ragadozója?
A németek gyakran használják a Fussballgott, vagyis Futballisten jelzőt Robert Lewandowskira, aki hiába szerzi zsákszámra a gólokat, ha a Bayernt nem tudja a BL-döntőbe vinni és a fontos meccseken időnként elfelejt betalálni.

A két klub állítólag közel a megegyezéshez, melynek értelmében a milánói kék-feketék 12 millió eurós vételi opcióval 5 millió euróért veszik kölcsön Sánchezt egy évre az MU-tól. Problémát a játékos extrán magas, heti 500 ezer fontos fizetése jelent, de a hírek szerint a csapatok fele-fele arányban fizetik majd a játékos bérét. Az Inter hamarosan hivatalosan is bejelentheti a 30 éves csatár érkezését.

Alexis Sánchez tavaly januárban 35 millió euróért szerződött az Arsenaltól az Old Traffordra, de enyhén szólva sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket: 45 meccsén 5 gólja és 9 gólpassza van.

Kiemelt kép: OLI SCARFF / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik