Nemzetközi foci sport

Barcelona: Messi biztosan nem játszik a Betis ellen

Ernesto Valverde vezetőedző nem kockáztat egy esetleges súlyosabb sérülést.

A Barcelona vezetőedzője, Ernesto Valverde kijelölte 18 fős keretét a vasárnap esti, Betis elleni hazai bajnokira. A sérült Luis Suárez és Ousmane Dembélé mellett a vádlisérülése után a héten edzésbe álló Lionel Messi sincs ott a katalánok meccskeretében.

Csúnyán elbaltázta első hazai meccsét a Real Madrid
A Valladolid nem tűnt legyőzhetetlen ellenfélnek, mégis füttykoncert lett a vége.

Mint ismert, az argentin zseni a szabadságáról visszatérve az első tréningen szenvedett sérülést, és bár a hét közepén már a csapattal edzett, mégis kihagyja a Betis elleni meccset. Valverde vezetőedző a találkozót megelőzően elmondta, hogy Messi esetében nem szeretnének megkockáztatni egy súlyosabb sérülést, ami kihatással lenne a csapat szezonjára.

Kiemelt kép: JOSEP LAGO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!