Nemzetközi foci sport

Óriási csavar jöhet a Neymar-szappanoperában

A békülés jeleit látja a L'Équipe.

Noha nem kapott „reflektorfényt”, Neymar is felbukkan a Paris Saint-Germain edzésén készült videóban. Arra kevés az esély, hogy a brazil sztár vasárnap este pályára lépjen a Toulouse elleni bajnoki mérkőzésen, az viszont előfordulhat, marad a francia fővárosban.

Hetek óta Neymar esetleges klubváltásától hangos a világsajtó, még az óvodások is pontosan tudják, korábbi együttese, a Barcelona, a Real Madrid, valamint az olasz Juventus harcol érte.

Ehhez képest jókora csavar lenne, ha a 27 esztendős támadó PSG-futballista maradna. A francia L’Équipe című lap legalábbis a „megbékélés jeleit” látja a játékos és a klubvezetés közt, állítólag Leonardo sportigazgató és Neymar közt csökkent a feszültség.

Egy klubhoz közeli forrás a sportnapilapnak úgy fogalmazott, „ha visszautasíthatatlan ajánlat fut be a Paris Saint-Germainhez, elengedik, ha nem, Neymar nem fog sztrájkolni, hanem profihoz méltón beáll a sorba”.

Kiemelt kép: FRANCK FIFE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!