Nemzetközi foci sport

Ha már nem játszik, lehetetlen gólokkal szórakoztatja magát a 65 milliós védő

A portugál Joao Cancelo az előző idényben a Serie A talán legjobb szélsővédője volt, de nem maradt a Juventusnál, hanem Angliába igazolt, a Manchester City 65 millió eurót fizetett érte.

A Premier League-ben ennek ellenére még nem mutatkozhatott be Cancelo, Pep Guardiola mindkét bajnokin Kyle Walkernek szavazott bizalmat a védelem jobb oldalán.

Nemsokára eljöhet a portugál ideje is, ő addig sem tétlenkedik, az edzésen például azzal szórakoztatja magát, hogy lehetetlen helyekről küldi a labdát a hálóba. Így:

Stop that, Joao Cancelo! 😳 🎥 IG/andredalo

Közzétette: Bleacher Report Football – 2019. augusztus 19., hétfő

Persze nem ő az egyetlen, akitől ilyet láttunk, de a videón az az első gól az nagyon menő!

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!