Nemzetközi foci sport

A Real Madrid harcba száll Luka Modric eltiltása ellen

Erősnek érzik a piros lapot.

A madridi As című lap úgy tudja, a Real Madrid igyekszik elérni, hogy a LaLiga versenybizottsága ne tiltsa el Luka Modricot. A horvát aranylabdás életében először kapott direkt piros lapot, amikor is a vigói bajnoki mérkőzés (1–3) 57. percében odarúgott Denis Suáreznek, a Celta futballistájának – a jelenetet itt mutattuk.

Tény, hogy a játékvezető kissé szigorúan járt el, mindenesetre szándékosnak látta a horvát középpályás megmozdulását. Amennyiben a döntéshozó testületet nem hatja meg a Real lobbiija, Modric egy-három összecsapást lesz kénytelen kihagyni.

Kiemelt kép: Octavio Passos/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!