Nemzetközi foci sport

A távozásáról pletykáltak, de Dzeko hosszabbított az AS Romával

2022-ig írt alá.

Az AS Roma hivatalos csatornáin jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Edin Dzekóval, aki további három évre, 2022-ig írt alá a fővárosi klubbal. 

Fordulat: mégis játszhat a Liverpool hőse hétvégén?
Több forgatókönyv is lehetséges a Southampton ellen.

A 33 éves, 103-szoros bosnyák válogatott támadót az elmúlt hetekben többször szóba hozták az Interrel, ám az aláírással véget értek a találgatások. Dzeko 2016-ban a Manchester Citytől érkezett Rómába 11 millió euróért, azóta 179 tétmeccsen 87 gólt és 38 gólpasszt jegyzett a “farkasok” színeiben.

Kiemelt kép: Silvia Lore / NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!