Nemzetközi foci sport

A Bayern München lehet Coutinho új klubja

Kölcsönben érkezhet a brazil klasszis.

Katalán sajtóhírek szerint a Bayern München felvette a kapcsolatot Philippe Coutinho képviselőivel, hogy egy lehetséges átigazolásról tárgyaljanak. 

Messi csalódna Neymarban, ha aláírt volna a Real Madridhoz
Az argentin telefonon győzködi korábbi csapattársát, térjen vissza Barcelonába.

A német rekordbajnok hamarosan bejelenti Ivan Perisic érkezését, de még egy klasszis támadóval akar erősíteni. A 2018 januárjában 145 millió euróért vásárolt Coutinho eddig nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket a Barcelonában, ezért a klub nem zárkózik el az elengedésétől. A brazil csillag egy évre kölcsönben kerülhet a bajorokhoz, ráadásul ingyen, vételi opcióval.

Coutinho kapcsán korábban a PSG érdeklődéséről is lehetett olvasni, ugyanis a Barca állítólag belevonná a brazilt a Neymar-üzletbe, de úgy tűnik, most már a Bayern is érdeklődik iránta.

Kiemelt kép: Jan Kuppert / SVEN SIMON / Sven Simon / dpa Picture-Alliance

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!