Nemzetközi foci

Messi csalódna Neymarban, ha aláírt volna a Real Madridhoz

Az argentin telefonon győzködi korábbi csapattársát, térjen vissza Barcelonába.

A Marca információi szerint a Barcelona már Lionel Messit is bevetette, hogy visszaszerezze a brazil világsztárt. Messi telefonon hívta fel Neymart. A lap szerint elmondta neki, csalódott lenne, ha aláírt volna a Real Madridhoz, és csapatkapitányként visszavárja Barcelonába.

A Marca címlapon hozza Messi akcióját

Ma egyébként több spanyol lap ír arról, Philippe Coutinhót és hatvanmillió eurót ajánl a Barcelona Neymarért cserébe.

A PSG ajándékboltjában már nem lehet Neymar nevével ellátott ajándékokat vásárolni, így minden bizonnyal végleg lemondtak a játékosról.

Továbbra sem dőlt el tehát a nyár egyik legfurcsább átigazolási ügye, Neymar klubváltása.

Nemrég még arról számolt be a világsajtó, hogy brazil források szerint az FC Barcelona helyett a másik nagy spanyol futballklubnál, a Real Madridnál köthet ki a játékos, aki nem lépett pályára jelenlegi csapata, a Paris Saint-Germain vasárnapi bajnokiján a Nimes ellen.

A szombati Le Parisien brazil hírforrásokra hivatkozva azt írta, hogy a PSG Neymar szerződtetésével kapcsolatos megbeszélései jóval gyorsabban haladnak a Real Madriddal, mint az FC Barcelonával, ahonnan amúgy a brazil csatár 2017-ben világcsúcsot jelentő 222 millióért érkezett a párizsi együtteshez.

Ehhez képest hétfőn Neymar ügyvédei feltűntek a barcelonai Camp Nounál, erről videó is készült – foglaltuk össze hétfőn a legfontosabb tudnivalókat.

 

Kiemelt fotó: VANESSA CARVALHO / BRAZIL PHOTO PRESS

Olvasói sztorik