Nemzetközi foci

Neymar Insta-üzenetekkel igazolta a szerepét a szexbotrányban

Döntött a bíróság.

A brazil bíróság lezárta Neymar ügyét, akit tavasszal azzal vádolt meg Najila Trindade modell, hogy megerőszakolta őt. Flavia Merlini és Estefania Paulin államügyészek bejelentették, hogy egyetértenek az ügyben lefolytatott rendőrségi vizsgálat eredményével, és nem emelnek vádat Neymarral szemben, majd Ana Paula Vieira de Moraes bíró csütörtök este az ügy lezárásáról szóló végzést adott ki.

Közölték: azért döntöttek így, mert a vádló nem szolgáltatott olyan bizonyítékokat, amelyek alátámasztották volna Neymar erőszakos cselekedetét – írja az MTI.

A Paris Saint-Germain 27 éves támadója végig tagadta az ellene felhozott vádakat, miszerint leitatta és megerőszakolta a brazil modellt. Neymar elmondta: párizsi együttlétük „kölcsönös megállapodás” alapján történt, majd ártatlansága bizonyítására nyilvánosságra hozta azokat az üzeneteket, amelyeket az Instagramon váltott a vádlóval. Miután utóbbival megsértette a nő privát szféráját, abban az ügyben még tovább nyomoz a Rio de Janeiro-i rendőrség.

Kiemelt kép: MIGUEL SCHINCARIOL / AFP

Olvasói sztorik