Nemzetközi foci sport

Neymar-ügy: blokkolja a tárgyalásokat a PSG a Barcával

Lapértesülés szerint nagyon rosszul jött a katalánoknak a Real Madrid ajánlata.

A spanyol Sport információi szerint blokkolja a tárgyalásokat az FC Barcelonával a Paris Saint-Germain, miután több hétnyi egyeztetés után sem tudott egyezségre jutni Neymar átigazolásának ügyében. A lap szerint az utóbbi napokban már a francia fél lassította az egyeztetéseket, ugyanis a Real Madrid is bejelentkezett a brazil csillagért.

Hozzáteszik: a Barca egyetlen esélye az maradt, ha Neymar kijelenti: ő csakis kizárólag volt klubjába hajlandó visszaigazolni.

A Sport megjegyzi, Barcelonában tudni vélik, hogy a PSG elöljárói direkt lassították az ügy előrehaladását, ugyanis időközben már a Real képviselőivel is tárgyalóasztalhoz ültek. Szintén felmerült, hogy a PSG két másik klubnak, a Manchester Unitednek és a Juventusnak is ajánlotta elvágyódó játékosát, de sem az angoloknak, sem az olaszoknak nem kellett a csatár.

Kiemelt kép: Franck Fife/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!