Nemzetközi foci sport

Valverde elárulta, miért nem lépett pályára Coutinho a Barcában

Neymarról is faggatták a spanyolok vezetőedzőjét.

Még az Egyesült Államokban készül a bajnoki rajtra a spanyol LaLiga-címvédő FC Barcelona. Az együttes magyar idő szerint csütörtök hajnalban, Miamiban az olasz Napolit győzte le 2-1-re Sergio Busquets és Ivan Rakitic találataival – a nápolyi gólt is Barca-játékos szerezte, Samuel Umtiti vette be a saját kapuját.

A találkozót követően Ernesto Valverde, a Barcelona vezetőedzője nyilatkozott a sajtó képviselőinek, a legfontosabb kérdésekből – úgy mint Philippe Coutinho távozása és Neymar érkezése – a Marca válogatott.

Nem tudjuk, mi fog történni, de még mindig velünk van. Nem játszott, mivel – ahogy Arthur és Arturo Vidal is – csak két edzésen van túl. A terv ugyanaz: a Copa América után lépésről lépésre vetjük be őket. Meglátjuk, szombaton tud-e már játszani néhány percet. Ugyanúgy számolunk vele is, mint a többiekkel

– mondta Coutinho esetleges klubváltásáról a szakvezető, majd rátért Neymar esetére is.

Legutóbb, amikor ebbe a stadionba jöttem, rengeteg kérdést kaptam Neymarról. Most, két évvel később ugyanaz a helyzet, üldöznek engem ezek a kérdések. Nem tudom, mi fog történni az ügyben.

Kiemelt kép: Josep Lago/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!