Nemzetközi foci

Valverde elárulta, miért nem lépett pályára Coutinho a Barcában

Neymarról is faggatták a spanyolok vezetőedzőjét.

Még az Egyesült Államokban készül a bajnoki rajtra a spanyol LaLiga-címvédő FC Barcelona. Az együttes magyar idő szerint csütörtök hajnalban, Miamiban az olasz Napolit győzte le 2-1-re Sergio Busquets és Ivan Rakitic találataival – a nápolyi gólt is Barca-játékos szerezte, Samuel Umtiti vette be a saját kapuját.

A találkozót követően Ernesto Valverde, a Barcelona vezetőedzője nyilatkozott a sajtó képviselőinek, a legfontosabb kérdésekből – úgy mint Philippe Coutinho távozása és Neymar érkezése – a Marca válogatott.

Nem tudjuk, mi fog történni, de még mindig velünk van. Nem játszott, mivel – ahogy Arthur és Arturo Vidal is – csak két edzésen van túl. A terv ugyanaz: a Copa América után lépésről lépésre vetjük be őket. Meglátjuk, szombaton tud-e már játszani néhány percet. Ugyanúgy számolunk vele is, mint a többiekkel

– mondta Coutinho esetleges klubváltásáról a szakvezető, majd rátért Neymar esetére is.

Legutóbb, amikor ebbe a stadionba jöttem, rengeteg kérdést kaptam Neymarról. Most, két évvel később ugyanaz a helyzet, üldöznek engem ezek a kérdések. Nem tudom, mi fog történni az ügyben.

Kiemelt kép: Josep Lago/AFP

Olvasói sztorik