Nemzetközi foci

Neymar kölcsönbe kerülhet a Barcához, Coutinhót a PL-be küldenék

Újabb hírek érkeztek a katalánok nyári tervezett átigazolásairól.

Ismét címlapon hozza a Neymar-saga újabb fejezetét a spanyol Sport, mely továbbra is állítja: jövő hét végéig lezárulhat az FC Barcelona és a Paris Saint-Germain tárgyalássorozata, és a brazil csillag visszaigazol a katalánokhoz. Azonban az eddigi beszámolók kizárólag a játékos végleges megvásárlásáról szóltak, míg a Sport szerint immár szóba került a kölcsönvétel lehetősége is, kivásárlási opcióval.

A lap megemlíti azokat a korábbi híreket, hogy a PSG már így is jelentősen engedett követeléseiből: a korábbi 300 millió eurós átigazolási díjat 180-ra csökkentette. Viszont a Barca ezen a nyáron nem akar már ennyi pénzt költeni, így utolsó lehetőségként maradt a kölcsönvétel, kivásárlási opcióval.

Korábban az is szóba került, hogy játékost is adnának a franciáknak, de a PSG-t csak Ivan Rakitic érdekelné, aki viszont nem hajlandó Franciaországba igazolni. Szóba került Philippe Coutinho is, őt azonban Angliába adhatja kölcsön a Barcelona: a Daily Mail szerint klubja a Liverpool, Arsenal, Manchester United triónak ajánlotta fel – kölcsönbe adnák, 27 millió eurós díj ellenében. A hírt elsőként megszellőztető Mundo Deportivo viszont azóta már jelezte: Coutinho nem akar kölcsönbe menni a PL-be.

Kiemelt kép: Franck Fife/AFP

Olvasói sztorik