Nemzetközi foci sport

Nikolics góljával végre idegenben is nyert a Chicago Fire

A Chicago Fire-nek idén nagyon nem megy idegenben az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a tény, hogy a csapat egyetlen meccsét sem tudta megnyerni otthonától távolt. Mostanáig.

A Houston Dynamo vendégeként ugyanis Nicolás Gaitán beadására remek ütemben érkezett Nikolics Nemanja és közvetlen közelről a léc alá belsőzte idénybeli hetedik gólját.

A 31 éves magyar csatárt az 58. percben lecserélték ugyan, de a találat így is három pontot ért csapatának. Kellenek is nagyon az extra győzelmek, jelenleg ugyanis öt pontra van a csapat a rájátszástól.

Eredmény – MLS, alapszakasz

Houston Dynamo–Chicago Fire 0–1

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!