Nemzetközi foci sport

Balhé: a metrón verekedtek össze a City és a Pool drukkerei

Nem kímélték egymást az angol drukkerek.

Nem múlt el balhé nélkül Londonban a Community Shield-meccs, amelynek végén tizenegyespárbaj után végül a Manchester City örülhetett a Liverpool ellen. A találkozó előtt a két csapat szurkolói a metrón futottak össze, és ahogy várható volt, nem túl szívélyesen üdvözölték egymást. Az alábbi felvételen jól látszik, hogy jó pár öklöst kiosztottak egymásnak a drukkerek a kisebb verekedés közben. Íme!

Máris megvan az év mentése? Walker a gólvonalról ollózta ki a labdát
Ha a City sztárja nem rohan vissza, minden bizonnyal a Liverpool nyeri a Community Shieldet.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!