Nemzetközi foci sport

Szenzációs játékoscsere előtt a Juventus és a Man. United?

Dybala helyett Lukaku érkezhet Torinóba.

A világ két topcsatárát cserélheti el a Juventus és a Manchester United: angol és olasz sajtóhírek szerint megszületett a megállapodás, mely szerint Paulo Dybala Angliába, Romelu Lukaku pedig Olaszországba igazol.

A két klub vezérkara állítólag rábólintott az üzletre, a belga támadó is szívesen játszana a Juvéban, egyedül Dybala vacillál. Az argentin futballista a legutóbbi évadban enyhén szólva sem volt meghatározó tagja az olasz bajnoknak, az öt bajnoki gólja szinte semmi a korábbi 19, 11 és 22 után.

Lukaku sem nagyon villogott az MU-ban, a jelek szerint Ole Gunnar Solskjaer edző nem elsősorban köré építené a csatársort.

Kiemelt kép: Loris Roselli/NurPhoto via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!