Magyar foci bajnokok ligája

Rebrovot a Dinamo Zagrebről kérdezték, erre a válaszra senki sem számított

Már megnézte a horvát együttest, ám a játékosainak egy szót sem szólt.

Szerhij Rebrov nem beszélt mellé, a klub honlapjának nyilatkozva leszögezte, azért volt feszült, mert tudta, a futballistái jobb teljesítményre képesek annál, amit a Valletta ellen nyújtottak.

Mint ismert, a Ferencváros 1–1-et játszott Máltán, így 4–2-es összesítéssel jutott be a Bajnokok Ligája harmadik körébe, ahol a horvát Dinamo Zagreb lesz az ellenfele. Az ukrán szakvezető Danylo Ihnatenko lecserélésére is kitért.

Nem történt sérülés. Néha előfordul ilyen egy játékossal, hogy elveszti az önbizalmát. Danylo ráadásul most sárga lapot is kapott, láttam rajta, hogy nem mert belemenni az ütközésekbe, mivel félt, hogy jön a második lap és a kiállítás. Megesik, hogy ilyen történik, nem kell túldimenzionálni, ezért van a csapatunk, ezért vannak kiváló játékosok a kispadon

– mondta Rebrov.

Nincs megállás, a jövő héten a Dinamo Zagreb otthonában kezdi meg az újabb párharcot az FTC.

Minden meccsen feszült vagyok, ma nem az eredmény miatt voltam az, hanem mert, tudtam, hogy tudnak jobban teljesíteni a játékosaim. A szünetben rendet tettünk a fejekben, helyzetek sorát alakítottuk ki, majd be is találtunk. Elmarad a DVSC elleni bajnokink, így innentől már csak a Dinamo van a célkeresztben, egyébként nem lesz semmi különös, holnap szabadnapot kapnak a játékosok, aztán készülünk a következő fordulóra. Igen, azt nem tagadom, hogy már megnéztem a zágrábiak első meccsét, de a játékosoknak egy szót sem mondtam arról, mit láttam ott

– árulta el a korábbi nagyszerű futballista.

Kiemelt kép: fradi.hu

Bajnokok Ligája-selejtező, 2. forduló, visszavágó

Valletta–Ferencváros 1-1 (1-0)
Ta’Qali, Centenary Stadion, 1585 néző.
v.: Jonathan Lardot (belga)
Valletta: Bonello – Zerafa, J. Borg, Camilleri, Pena Beltre – Tulimieri, R. Muscat (Monticelli, 80.), Dimech (Nwoko, 75.) – Messias, Fontanella, Piciollo (Tonna, 90.).
FTC: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Dvali, Civic – Haratin, Ihnatenko (Sigér, 33.), Skvarka – Zubkov, Lanzafame (Szihnyevics, 75.), Tokmac (Varga, 85.).
Gólszerző: Fontanella (28. büntetőből) ill. Tokmac (60.)
Sárga lap: Pena Beltre (22.) ill. Ihnatenko (18.), Lanzafame (45.)
Továbbjutott: a Ferencváros 4-2-es összesítéssel

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!