Nemzetközi foci

Gareth Bale kikerült a Real edzőtábori keretéből

Nehezen viseli a walesi, hogy mást mond a klubja, mint amit csinál.

Miután a Real Madrid lefújta Gareth Bale kínai szerződését, a walesi támadó már a müncheni edzőtáborba utazó keretből is kikerült a BBC beszámolója szerint.

A blancók sztárja állítólag nagyon kiborult, amiért nem engedték el a busás szerződéssel csalogató ázsiai csapathoz, annak ellenére, hogy világosan tudtára adta a klub, eladná őt. Zinedine Zidane nyilatkozatai sem segítettek a helyzeten, a vezetőedző a napokban már arról beszélt, közel áll a távozáshoz Bale. Az eddig is biztos volt, hogy a francia edző és a walesi szélső izmozásából semmi jó nem sülhet ki, ez talán így a legrosszabb forgatókönyv eddig mindenkinek.

A Real már nem tud jól kijönni Zidane és Bale szkanderozásából
Zidane-nak nem kell a keret legjobban fizetett játékosának számító Bale, aki sokat volt sérült és nem közelítette meg Ronaldo statisztikáit. Eldöntött viszont három finálét, és a Real rendesen égeti magát az érdekes fordulatokat hozó szappanoperával.

A Real keddtől szerepel majd egy felkészülési tornán Németországban, ahol a Bayern München és a Fenerbahce mellett Bale korábbi klubja, a Tottenham lesz az ellenfél.

Kiemelt kép: Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Olvasói sztorik