Nemzetközi foci sport

Zidane be sem ment az öltözőbe a kínos Real-vereség után

A meccs utáni beszámolók szerint kerülte játékosait a francia vezetőedző.

A pénteki Real Madrid–Atlético Madrid (3-7) felkészülési mérkőzés után Zinédine Zidane, a Real vezetőedzője meglepően nyugodtan értékelt a sajtótájékoztatón, sőt azt is leszögezte: sikeres szezon vár csapatára a felkészülési időszak eddigi gyenge eredményei ellenére is.

Azt, hogy a francia szakember valóban ennyire nyugodt volt-e, nem tudhatjuk, azonban az AS beszámolója némileg árulkodó: Zidane állítólag be sem ment a csapat öltözőjébe, egyből a sajtóterembe sietett, onnan pedig a csapatbuszhoz tartott az útja – játékosaival szóba sem állt.

Kiemelt kép: Johannes Eisele/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!