Nemzetközi foci sport

Zidane a kínos zakó után: Biztos vagyok benne, hogy jó szezonunk lesz

A Real Madrid vezetőedzője bízik a csapatában.

Mint ismert, a Real Madrid 7-3-ra kikapott a városi rivális Atlético Madridtól a Bajnokok Kupája felkészülési tornán az Egyesült Államokban. A királyi gárda francia vezetőedzője, Zinédine Zidane természetesen csalódottan értékelt a kínos zakó után.

Real: Gareth Bale nagyon közel ahhoz, hogy Kínába igazoljon
A Csiangszu Szuning csapata lehet a befutó, a walesi hetente 1 millió fontot kereshet.

Annyi történt, hogy nagyon rosszul kezdtük a meccset. Ilyen magas szintű mérkőzésen ez szörnyű kezdés. Nyolc perc után 2-0 volt az állás, és nem láttam jeleket, hogy változtatni akarnánk. Nagyon kemény volt az első félidő, hiányzott az intenzitás, ami ilyen szinten elengedhetetlen. Tudjuk, hogy hét gólt kaptunk és ezt nem engedhetjük meg magunknak, a játékosok nagyon csalódottak. Ez egy borzasztó meccs volt számunkra, de most arra koncentrálnunk, hogy kijavítsuk a hibákat, hogy a következő meccsen biztosan ne forduljanak elő újra

– mondta Zidane, aki a kínos vereség ellenére biztos abban, hogy a Real idén nagy célokért fog küzdeni.

Biztos vagyok abban, hogy ez a csapat nagy dolgokat fog elérni az előttünk álló idényben. Meg vagyok győződve arról, hogy olyan csapatom van, amely a legmagasabb szinten is helyt fog állni. A játékosok nem hagynak cserben, jelenleg még a felkészülés tart, nyugodtnak kell maradnunk. A szezon kezdetére kell készen állnunk

– idézi Zidane szavait a hivatalos klubhonlap.

Kiemelt kép: Johannes EISELE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!