Nemzetközi foci sport

Távozott a Real Madrid középpályása

Dani Ceballos kölcsönbe került az Arsenalhoz.

A Real Madrid szűkszavú, egyetlen mondatból álló közleményben jelentette be hivatalos honlapján, hogy Dani Ceballost 2020. június 30-ig kölcsönadta az angol Arsenalnak.

Hetek óta téma a sajtóban, hogy a 22 éves középpályás sokat szeretne játszani a következő szezonban, Zinédine Zidane vezetőedző viszont csak kiegészítő emberként számítana rá, ezért távozhat.

A hatszoros válogatott játékos 2017-ben került a Realhoz a Betisből, 2018-ban BL-t nyert a csapattal, négy meccsen játszott a sorozatban. A legutóbbi szezonban 34 találkozón kapott összesen lehetőséget.

Nagy visszatérőt jelentett be az FC Barcelona
Patrick Kluivert lett az utánpótlás főnöke.

Kiemelt kép: Burak Akbulut / Anadolu Agency

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!