Nemzetközi foci sport

Franciaországban folytatja az Arsenal csapatkapitánya?

Sajtóhírek szerint Lauren Koscielny megegyezett a Rennes együttesével.

Egybehangzó sajtóhírek szerint szóban megállapodott a francia Rennes együttesével az Arsenal rutinos belső védője, Laurent Koscielny, aki így minden bizonnyal távozik az “ágyúsoktól”.

Megvan az első Ronaldo-gól az új szezonban, de Kane vitte el a show-t
A Tottenham ellen talált be a Juventus portugál csillaga, mégis kikaptak.

A 33 éves, 51-szeres francia válogatott középhátvéd több mint 350 alkalommal húzta magára az Arsenal mezét, amióta 2010-ben a Lorienttől Londonba szerződött, az előző idényben Per Mertesacker visszavonulása után csapatkapitányként is vezette az együttest.

Koscielny – akinek a szerződése jövőre jár le az Arsenalnál – el sem utazott a csapat tengerentúli felkészülési túrájára, így valószínűleg napokon belül aláírhat a Rennes-hez.

Kiemelt kép: MATTEO CIAMBELLI / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!