Nemzetközi foci sport

A Ligue 1 gólzsákjákról tárgyal a Manchester United

A Lille 70 millió fontot akar Nicolas Pépé játékjogáért.

A The Times beszámolója szerint a Manchester United tárgyalásokat folytat a Lille csapatával Nicolas Pépé átigazolásáról. 

Megvan az első Ronaldo-gól az új szezonban, de Kane vitte el a show-t
A Tottenham ellen talált be a Juventus portugál csillaga, mégis kikaptak.

A 24 éves, 11-szeres elefántcsontparti válogatott támadó remekül teljesít az elmúlt két szezonban, összesen 37 gólt és 17 gólpasszt jegyzett a francia bajnokságban. A hírek szerint több európai sztárcsapat is vinné Pépét, de a United állítólag konkrét ajánlatot készül tenni érte. Mivel a játékost még háromévig szerződés köti a francia klubhoz, a Lille 70 millió fontot akar kapni legnagyobb sztárjáért.

Kiemelt kép: FRANCK FIFE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!