Nemzetközi foci sport

Tovább bonyolódik a Neymar-sztori: emeli a tétet a Barcelona

Úgy hírlik, hatvanmillió euróval növelte az átigazolási ajánlatot a katalán klub.

A Sky német kiadása jelezte: értesülése szerint az FC Barcelona továbbra sem tett le a – további pletykák szerint – már a Juventus által is csábított Neymar leigazolásáról. A lap azt írja, a katalánok megemelték a Paris Saint-Germainnek tett ajánlatot: két játékost és 100 millió eurót adnának a brazil klasszisért.

A portál szerint a spanyol fél egy hat nevet tartalmazó listát adott át a franciáknak: többek között Philippe Coutinho, Ivan Rakitic, Nélson Semedo és Malcom neve is szerepel rajta, azonban két további futballista közül is választhatna a PSG. A dolgot nehezíti, hogy a korábbi hírekkel ellentétben sem Coutinho, sem Rakitic nem szándékozik csapatot váltani, így akár Ousmane Dembélét és/vagy Samuel Untitit is beveszik az üzletbe.

A Sky állítja: a Barca legutóbb 40 millió eurót és egy játékost kínált a PSG-nek, amit azonnal visszautasított a francia klub, azonban az új ajánlat akár el is gondolkoztathatja a játékosát nem feltétlenül marasztaló egyletet… ezt viszont nem erősíti meg az Esporte Interativo értesülése, mely azt írja: a PSG csak pénzt kér Neymarért, játékost nem.

Kiemelt kép: Miguel Schincariol/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!