Nemzetközi foci

Tovább bonyolódik a Neymar-sztori: emeli a tétet a Barcelona

Úgy hírlik, hatvanmillió euróval növelte az átigazolási ajánlatot a katalán klub.

A Sky német kiadása jelezte: értesülése szerint az FC Barcelona továbbra sem tett le a – további pletykák szerint – már a Juventus által is csábított Neymar leigazolásáról. A lap azt írja, a katalánok megemelték a Paris Saint-Germainnek tett ajánlatot: két játékost és 100 millió eurót adnának a brazil klasszisért.

A portál szerint a spanyol fél egy hat nevet tartalmazó listát adott át a franciáknak: többek között Philippe Coutinho, Ivan Rakitic, Nélson Semedo és Malcom neve is szerepel rajta, azonban két további futballista közül is választhatna a PSG. A dolgot nehezíti, hogy a korábbi hírekkel ellentétben sem Coutinho, sem Rakitic nem szándékozik csapatot váltani, így akár Ousmane Dembélét és/vagy Samuel Untitit is beveszik az üzletbe.

A Sky állítja: a Barca legutóbb 40 millió eurót és egy játékost kínált a PSG-nek, amit azonnal visszautasított a francia klub, azonban az új ajánlat akár el is gondolkoztathatja a játékosát nem feltétlenül marasztaló egyletet… ezt viszont nem erősíti meg az Esporte Interativo értesülése, mely azt írja: a PSG csak pénzt kér Neymarért, játékost nem.

Kiemelt kép: Miguel Schincariol/AFP

Olvasói sztorik