Nemzetközi foci bajnokok ligája

Összeomlott a Dibuszt átverni igyekvő Ludogorec-csatár

Mindenkitől elnézést kért a tizenegyest rontó Jakub Swierczok.

Mint ismert, a bolgár Ludogorec támadója, Jakub Swierczok 2-1-es Fradi-vezetésnél panenkázva próbálta értékesíteni a büntetőjét, ám Dibusz Dénes résen volt és hatalmas bravúrral kiütötte az emelést. A Ferencváros végül 3-2-re nyert, így kettős győzelemmel ejtette ki a bolgár bajnokot és jutott a BL-selejtezők következő fordulójába. A tizenegyest rontó 26 éves lengyel támadó a meccs után összetörten nyilatkozott.

Szeretnék mindenkitől elnézést kérni, ez az én hibám. Úgy gondoltam, hogy jó döntést hozok a tizenegyesnél, mert egy ilyen meccsen biztosan nem marad középen a kapus, de tévedtem. Mindig a maximumot adom, de most még többet kell, hogy visszaszerezzem a csapat bizalmát felém. A meccsről nem is szeretnék többet mondani

– idézi Swierczok szavait a sportowefakty.wp.pl.

Bajnokok Ligája-selejtező, 1. kör, visszavágó

Ludogorec Razgrad (bolgár) – Ferencváros 2-3 (1-2)

Ludogorec: Renan – Ikoko (Cicinho, 64.), Terzijev, Moti, Nedgyalkov – Goralski, Gyakov – Intima, Marcelinho (Biton, 64.), Tchibota – Swierczok (Keserü, a szünetben)

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Dvali, Heister – Ihnatenko (Sigér, 57.), Haratin – Skvarka – Zsubkov, Priskin (Lanzafame, 73.), Tokmac (Varga, 61.)

Gólszerző: Terzijev (24.), Heister (69. – öngól) illetve Haratin (17.), Skvarka (21.), Tokmac (48.)

Sárga lap: Keserü (85.) illetve Ignatenko (26.), , Lovrencsics (28.), Dibusz (29.)

Piros lap: Moti (82.)

Továbbjutott: a Ferencváros, kettős győzelemmel, 5-3-as összesítéssel.

Olvasói sztorik