Nemzetközi foci sport

Nem adná olcsón sztárját a Manchester United

Sajtóhírek szerint Lukakuért legalább annyit kérnek, mint amennyit fizettek érte anno.

A SkySports értesülése szerint az Internazionale továbbra is kiemelten érdeklődik Romelu Lukaku, a Manchester United klasszisa iránt. Az olasz klub ötéves szerződéssel csábítaná magához a belga válogatott támadót, s összesen 41 millió fontos (majdnem 15 milliárd forintos) fizetést biztosítana neki ezen időszakra.

Viszont a játékosnak élő szerződése van az MU-val, melynek menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer nemrég kijelentette: nincs szükségük arra, hogy játékosokat adjanak el a keretből. Az Inter viszont próbálkozik: a hírek szerint 63 millió fontos ajánlatot tettek az angol riválisnak, amit azonban visszautasított a United. Utóbbi állítólag legalább 79 millió fontot szeretne labdarúgójáért – 2017-ben ennyit fizettek Lukakuért az Evertonnak.

Kiemelt kép: Photo Laurent Lairys/DPPI/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!