Nemzetközi foci sport

Gareth Bale-nek végre igazi kérője akadt

A Marca szerint a Tottenham visszacsábítja a walesi támadót.

A Marca című spanyol lap értesülései szerint a Tottenham vezetői jelezték a Real Madridnak, foglalkoztatja őket Gareth Bale visszacsábítása. Mint ismert, hónapok óta a walesi klasszis távozásáról szólnak a hírek, ám az egy szem kínai megkeresését leszámítva nem futott be értékelhető ajánlat Bale-ért.

A harmincadik születésnapját kedden ünneplő futballista 2013-ban éppen a Tottenhamből érkezett Madridba, könnyen elképzelhető, hogy ezen a nyáron pedig visszatér. A lap úgy tudja, a londoniak 50-60 millió eurót fizetnének a támadóért, akinek a helye Eden Hazard és Luka Jovics érkezésével még inkább megkérdőjelezhetővé vált Madridban.

Apró bökkenő, hogy a Tottenham legfeljebb a felét tudná fizetni annak az összegnek, amit Gareth Bale keres – a Marca szerint évi 17 millió euróról, azaz 5.5 milliárd forintról beszélünk…

Kiemelt kép: GABRIEL BOUYS / AFP

A Marca keddi címlapja

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!