Nemzetközi foci sport

Ilyen őrült Barca-tizenegyet még senki sem látott

Támadás!

A holland Frenkie De Jong és a francia Antoine Griezmann érkezése megmozgatta az emberek fantáziáját az FC Barcelona kapcsán: a világ számos futballoldala sportot űz abból, hogy összerakja a jövő katalán együttesét.

A La Liga Loca Facebook-lap által közölt tizenegy természetesen nem több tréfánál: a csapatban ugyanis felsorakoznak a támadók, szinte csak ők. Gyanítjuk, az ESPN FC nevű Twitter-csatornán mutatott kezdőcsapat már közelebb áll a valósághoz.

Kiemelt kép: JOSE JORDAN / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!